Technische SEO Optimalisatie

Met technische SEO verbeteren we de aspecten die invloed hebben op de toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid van je website. 

5/5

Waarom is een technische optimalisatie belangrijk?

Techniek is, in combinatie met content en backlinks, één van de belangrijkste bouwstenen van SEO. Een technisch geoptimaliseerde website presteert beter in de zoekresultaten, waardoor u meer bezoekers krijgt en dus meer omzet draait.

Welke onderdelen behandelen wij bij een technische SEO optimalisatie?

Bij de technische optimalisatie van jouw website houden wij rekening met verschillende aspecten:

Laadsnelheid

Een trage website is voor niemand aangenaam en je conversiepercentage zal daar sterk onder leiden. Te zware afbeeldingen of onnodige websitecode zijn vaak de oorzaak.

Mobielvriendelijkheid

Sinds 2019 gebruikt Google de mobiele versie van websites voor de indexatie en ranking in zoekmachines. Een mobielvriendelijke website is dus een noodzaak!

Structured Data

Gestructureerde datagegevens zijn geen rankingfactor, maar maken je website wel makkelijker te begrijpen voor zoekmachines.

Duplicate content

Als dezelfde content via verschillende URL’s bereikbaar is, spreken we van duplicate content wat een negatief effect heeft op je SEO. 

HTTP-statuscodes

We zorgen dat je URL’s bereikbaar zijn en bezoekers niet stoten op aanvraag- of serverfouten. Ook omleidingen zoals de bekende 301-omleiding worden naar behoren ingezet.

Hoe verloopt de samenwerking?

Tijdens een eerste kennismaking vertel je ons wat meer over je bedrijf, de doelen die je nastreeft en de problemen waar je nu tegenaan loopt, SEO-gewijs.

Vervolgens controleren we de technische staat van je website door middel van technische analysetools zoals SEranking, Pagespeed Insights, Screaming Frog en de Google Mobielvriendelijkheidstest.

Met de resultaten die daaruit voortvloeien beginnen we aan de technische zoekmachine optimalisatie van je website.

Wat kost een technische optimalisatie bij Subesta?

Bij Subesta werken wij aan de hand van een uurtarief. U bepaalt dus zelf een maandelijks budget waaraan wij ons zullen houden. Neem contact op om jouw marketingbudget te bespreken!

Waarom de technische SEO uitbesteden aan Subesta?

Wij blijven voortdurend op de hoogte van de laatste trends en nieuwtjes met betrekking tot zoekmachineoptimalisatie om de beste service te kunnen bieden. Bovendien hanteren wij een betrokken en persoonlijke houding die wij als kleine onderneming kunnen garanderen aan onze klanten.

Inhoudstabel

Vraag een technische SEO optimalisatie aan

Vraag je website analyse aan door het contactformulier in te vullen en vertel ons wat meer over jouw website. Nadien nemen wij zo snel mogelijk contact me je op!

De eerste stap naar een hogere score in Google is bijna voltooid!
Vraag je technische SEO optimalisatie aan 90%

Gerelateerde SEO Services

Achterhaal waarom jouw website niet de verwachte prestaties behaald in zoekmachines.

Krijg een voorsprong op het SEO traject door je concurrenten te analyseren op het gebied van keywords, backlinks en techniek.

Welke trefwoorden gebruiken jouw klanten in zoekmachines zoals Google? Wij zoeken het voor je uit!

Laat je content optimaliseren voor een hogere positie in zoekmachines. Keyword dichtheid, alt tags en title tags zijn voor ons geen vreemde termen.

Websites met een groot aantal relevante backlinks verschijnen doorgaans hoger in de zoekresultaten.

Bevorder de klantenbinding, versterk je naambekendheid en verhoog je omzet met een doordachte content marketing strategie.