SEO ANALYSE

Een SEO analyse brengt de kritieke actiepunten aan het licht om de vindbaarheid van een website in de zoekmachines te verbeteren. Hierbij kijken wij naar de gebruiksvriendelijkheid van de website, de content op de website en de autoriteit van je website.

5/5

Wat wordt er tijdens een SEO analyse gedaan?

Tijdens een SEO audit analyseren wij de website op het gebied van techniek, content en autoriteit.

Technische analyse

Bij een technische analyse onderzoeken wij of zoekmachines jouw website makkelijk kunnen crawlen en indexeren. Websitesnelheid en gebruiksvriendelijkheid zijn hierbij belangrijke aspecten die wij onder de loep nemen.

Content analyse

Trefwoorden spelen een belangrijke rol in de vindbaarheid van jouw webpagina’s. Daarom onderzoeken wij of trefwoorden op de belangrijkste plaatsen worden gebruikt, zodat ze makkelijk worden opgenomen door zoekmachines.

Linkprofiel

Websites die backlinks krijgen van relevante en autoritaire marktspelers scoren doorgaans hoger in de zoekresultaten. Om meer inzicht te krijgen in jouw linkprofiel analyseren wij de verwijzingen naar jullie website.

Welke informatie krijg je uit een website audit?

Als de website audit is afgerond, ontvang je een gedetailleerd SEO analyse rapport van de huidige prestaties en actiepunten om de vindbaarheid van je website in zoekmachines te verbeteren.

Afhankelijk van onze overeenkomst implementeert Subesta alle optimalisaties en begeleiden wij jouw bedrijf naar een hogere organische vindbaarheid.

Wat hebben wij nodig om een SEO analyse te maken?

Als jouw websiteprestaties al gemeten worden door middel van analysetools (bv. Google Analytics), dan zouden wij graag toegang krijgen tot die gegevens.

Daarnaast maken wij gebruik van SEO software zoals SEranking en Screaming Frog om een grondige audit van jouw website uit te voeren. Hiervoor is dus geen tussenkomst van jou nodig.

Wat kost een SEO analyse bij Subesta?

Op voorwaarde dat je de optimalisaties laat uitvoeren door Subesta is de SEO audit gratis. Neem je de SEO implementaties voor eigen rekening, dan werken wij met een uurtarief. 

Waarom de SEO analyse uitbesteden aan Subesta?

Wij blijven voortdurend op de hoogte van de laatste trends en nieuwtjes met betrekking tot zoekmachineoptimalisatie om de beste service te kunnen bieden. Bovendien hanteren wij een betrokken en persoonlijke houding die wij als kleine onderneming kunnen garanderen aan onze klanten.

Inhoudstabel

Vraag een grondige SEO analyse aan

Vraag je website analyse aan door het contactformulier in te vullen en vertel ons wat meer over jouw website. Nadien nemen wij zo snel mogelijk contact me je op!

De eerste stap naar een hogere score in Google is bijna voltooid!
Vraag je website audit aan 90%

Gerelateerde SEO Services

Optimalisatie van de technische aspecten om jouw website gebruiksvriendelijk te maken voor zoekmachines en bezoekers.

Krijg een voorsprong op het SEO traject door je concurrenten te analyseren op het gebied van keywords, backlinks en techniek.

Welke trefwoorden gebruiken jouw klanten in zoekmachines zoals Google? Wij zoeken het voor je uit!

Laat je content optimaliseren voor een hogere positie in zoekmachines. Keyword dichtheid, alt tags en title tags zijn voor ons geen vreemde termen.

Websites met een groot aantal relevante backlinks verschijnen doorgaans hoger in de zoekresultaten.

Bevorder de klantenbinding, versterk je naambekendheid en verhoog je omzet met een doordachte content marketing strategie.