Linkbuilding

Via linkbuilding willen we zoveel mogelijk relevante links van andere webpagina’s naar jouw website genereren om een hogere waardering te krijgen door zoekmachines. Daardoor stijgt de geloofwaardigheid en autoriteit van je website met een hogere ranking als gevolg.

5/5

Linkbuilding: een krachtige SEO-strategie

Backlinks vormen, in combinatie met kwaliteitsvolle content en een goede techniek, de bouwstenen van een goed presterende website in zoekmachines. 

Websites met een groot aantal verwijzingen van relevante websites en marktspelers worden beschouwd als autoritair en hebben doorgaans een hogere positie in zoekmachines.

Backlinks brengen extra verkeer naar je website

Dat een hogere positie in zoekmachines een gunstig effect heeft op je bezoekersaantal is vanzelfsprekend. Maar tactische links kunnen ook extra bezoekers naar je website brengen via andere kanalen. Denk aan vermeldingen op bedrijvengidsen, het plaatsen van gastartikelen of deelacties op sociale media.

Interne linkstructuur opzetten

Interne links maken het zoekmachines makkelijk om je website te doorzoeken én helpen bezoekers snel te kunnen navigeren tussen webpagina’s. Een ordelijke structuur is dus belangrijk voor de gebruikservaring van je website en zijn positie in zoekmachines.

Wat kost een een linkbuilding campagne bij Subesta?

Bij Subesta werken wij aan de hand van een uurtarief. U bepaalt dus zelf een maandelijks budget waaraan wij ons zullen houden. Neem contact op om jouw marketingbudget te bespreken! 

Waarom linkbuilding uitbesteden aan Subesta?

Wij blijven voortdurend op de hoogte van de laatste trends en nieuwtjes met betrekking tot zoekmachineoptimalisatie om de beste service te kunnen bieden. Bovendien hanteren wij een betrokken en persoonlijke houding die wij als kleine onderneming kunnen garanderen aan onze klanten.

Inhoudstabel

Besteed je linkbuilding uit aan Subesta

Vraag je linkbuilding campagne aan door het contactformulier in te vullen en vertel ons wat meer over jouw website. Nadien nemen wij zo snel mogelijk contact me je op!

De eerste stap naar een hogere score in Google is bijna voltooid!
Linkbuilding campagne uitbesteden 90%

Gerelateerde SEO Services

Achterhaal waarom jouw website niet de verwachte prestaties behaald in zoekmachines.

Optimalisatie van de technische aspecten om jouw website gebruiksvriendelijk te maken voor zoekmachines en bezoekers.

Krijg een voorsprong op het SEO traject door je concurrenten te analyseren op het gebied van keywords, backlinks en techniek.

Welke trefwoorden gebruiken jouw klanten in zoekmachines zoals Google? Wij zoeken het voor je uit!

Laat je content optimaliseren voor een hogere positie in zoekmachines. Keyword dichtheid, alt tags en title tags zijn voor ons geen vreemde termen.

Bevorder de klantenbinding, versterk je naambekendheid en verhoog je omzet met een doordachte content marketing strategie.