Content Strategie

Vraag je jezelf soms af welke content je steeds moet publiceren? Of trekt je content geen bezoekers naar je website? Wij zetten een content strategie op die jouw website naar het volgende niveau tilt!

5/5

Waarom heb je een content strategie nodig?

Bevorderen van de klantenbinding

Met een content strategie begeleiden we je klanten doorheen de customer journey, van oriëntatiefase tot bijstand na verkoop. Zo heeft de klant één adres voor al zijn vragen.

Versterken van de naamsbekendheid

Door consistent content te publiceren en te ranken in zoekmachines, vergroot je de zichtbaarheid van je merk en zal je bedrijf stelstelmatig gezien worden als een autoritaire marktspeler.

Verkoop en omzet verhogen

Content in de vorm van blogs en artikelen kunnen ingezet worden om meer bezoekers naar je website te trekken en vervolgens om te zetten naar kwalitatieve leads en klanten dat de verkoop en omzet zal verhogen.

Laat je content analyseren

Als de website audit is afgerond, ontvang je een gedetailleerd SEO analyse rapport van de huidige prestaties en actiepunten om de vindbaarheid van je website in zoekmachines te verbeteren.

Afhankelijk van onze overeenkomst implementeert Subesta alle optimalisaties en begeleiden wij jouw bedrijf naar een hogere organische vindbaarheid.

Wat hebben wij nodig om een content strategie uit te werken?

Het is voor ons cruciaal om een gedetailleerd overzicht te hebben van jouw bedrijfsactiviteiten en -doelen. Zo kan een stukgelopen content strategie worden vermeden. Daarom vinden wij het belangrijk om op voorhand een diepgaande kennismaking in te plannen.

Daarnaast zouden wij graag toegang krijgen tot analysetools, mits je die gebruikt. Dat geeft ons meer inzicht in de prestaties van de website.

Wat kost de uitwerking van een content strategie bij Subesta?

Bij Subesta werken wij aan de hand van een uurtarief. Je bepaalt dus zelf een maandelijks budget waaraan wij ons zullen houden. Neem contact op om jouw marketingbudget te bespreken! 

Waarom content advies bij Subesta inwinnen?

Wij blijven voortdurend op de hoogte van de laatste trends en nieuwtjes met betrekking tot zoekmachineoptimalisatie om de beste service te kunnen bieden. Bovendien hanteren wij een betrokken en persoonlijke houding die wij als kleine onderneming kunnen garanderen aan onze klanten.

Inhoudstabel

Bespreek jouw content strategie met ons

Vraag je content strategie aan door het contactformulier in te vullen en vertel ons wat meer over jouw website. Nadien nemen wij zo snel mogelijk contact me je op!

De eerste stap naar een hogere score in Google is bijna voltooid!
Een gepersonaliseerd content advies inwinnen 90%

Gerelateerde SEO Services

Achterhaal waarom jouw website niet de verwachte prestaties behaald in zoekmachines.

Optimalisatie van de technische aspecten om jouw website gebruiksvriendelijk te maken voor zoekmachines en bezoekers.

Krijg een voorsprong op het SEO traject door je concurrenten te analyseren op het gebied van keywords, backlinks en techniek.

Welke trefwoorden gebruiken jouw klanten in zoekmachines zoals Google? Wij zoeken het voor je uit!

Laat je content optimaliseren voor een hogere positie in zoekmachines. Keyword dichtheid, alt tags en title tags zijn voor ons geen vreemde termen.

Websites met een groot aantal relevante backlinks verschijnen doorgaans hoger in de zoekresultaten.