SEO Antwerpen

Wij verhogen de online zichtbaarheid van je website in zoekmachines met SEO voor de regio Antwerpen!

De onderdelen van white hat SEO Antwerpen

SEO Antwerpen

Subesta is gespecialiseerd in SEO Antwerpen en lokale internetmarketing om bedrijven meer online zichtbaarheid te geven. Jouw bedrijf weet dat klanten via Google zoeken naar gelijkaardige producten of diensten. Ze kijken echter meestal niet verder dan de zoekresultaten op de eerste pagina. Om te voorkomen dat daardoor je concurrentie alle klanten wegkaapt, moet jouw bedrijfswebsite op die eerste pagina komen te staan. Daar kunnen wij voor zorgen!

Door je website te optimaliseren voor zoekmachines krijgen mogelijke klanten voortaan jouw bedrijf te zien voor dat van de concurrent. We doen dat door de organische vindbaarheid van je website te vergroten zonder een cent te betalen voor advertenties. Wist je dat 70 procent van alle klikken naar de top 5 organische resultaten gaat en dus NIET naar betalende advertenties bovenaan de pagina.

Als SEO bureau is het ons doel om een zo groot mogelijk rendement op je investering te behalen door je website hoger te laten scoren in de zoekresultaten. Wij zijn vastbesloten om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

SEO IS EEN DOORLOPEND PROCES

Google past dagelijkst hun zoekalgoritmes aan om gebruikers de beste gebruikservaring te kunnen bieden. Als SEO Antwerpen blijven wij dan ook steeds op de hoogte van de nieuwste updates met betrekking tot zoekmachineoptimalisatie om dalingen in je rankings te voorkomen.

De tactieken die jaren geleden werden gebruikt om bovenaan de zoekresultaten te ranken, werken in de huidige tijd niet meer en worden zelfs bestraft door Google. Een voorbeeld van zo’n genaamde “black hat SEO-tactiek” is keyword stuffing waarbij je een belangrijk zoekwoord, waarop je gevonden wil worden, te veel gebruikt.

Om de beste resultaten te behalen, respecteren wij de officiële richtlijnen van Google voor SEO-specialisten. Zo voorkomen we een daling in de zoekresultaten die van grote invloed kan zijn op je bedrijfsomzet.

LOKAAL GEVONDEN WORDEN

Wij bieden SEO-diensten aan die voor je website meer zichtbaarheid genereren in zoekmachines voor de regio Antwerpen. Dokters, tandartsen, elektriciens en vastgoedmakelaars zijn goede voorbeelden van lokale bedrijven die nieuwe klanten moeten vinden binnen hun servicegebied. Als je beoogde klant de concullega eerst vindt, kunnen wij dat veranderen.

Ook als je bedrijf in meerdere gebieden actief is, kunnen wij met zoekmachineoptimalisatie die gebieden aanspreken.

SEARCH ENGINE OPTIMIZATION BUREAU

Of je nu lokaal of nationaal meer blootstelling wil, wij hebben ervaring met zowel SEO Antwerpen als een nationale benadering van de markt.

Hoe dan ook, door Subesta als digital marketingpartner in te schakelen, hoef je jezelf geen zorgen meer te maken over je rankings. Wij ondersteunen jouw bedrijf met professionele internetmarketing en advies.

ONZE INTERPRETATIE VAN SEO

Helaas krijgen wij tijdens intakegesprekken regelmatig te horen dat bedrijven ontevreden zijn van het ROI (rendement op een investering) bij andere marketingbureaus. Ondanks hun geweldige positie in de zoekresultaten, genereren hun webpagina’s geen nieuwe klanten.

Search engine optimization is voor ons marketingbureau veel meer dan enkel hoge rankings en zoekwoorden. Met SEO Antwerpen willen wij je websitebezoekers omvormen tot duurzame klanten en zoeken we steeds naar nieuwe bedrijfsopportuniteiten. Zo behalen wij een geweldig rendement op je investering.

Veelgestelde vragen over SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization, of in het Nederlands zoekmachineoptimalisatie en omvat alle acties om een website hoger in zoekmachines te brengen.

Gemiddeld krijgen we de beste resultaten tussen 6 en 9 maanden. Autoriteit opbouwen en Google overtuigen van je waarde gebeurt niet in 1, 2, 3…

Niemand kan de #1 positie in Google garanderen. Wie anders beweert is een leugenaar. De enige die beslist of jouw website bovenaan de resultatenpagina prijkt is Google. Maar we doen ons uiterste best om topposities te behalen waardoor je bedrijf groeit!

Op SEO staat geen vaste prijs. Er zijn te veel factoren die invloed hebben op de prijs zoals je huidige prestaties, bedrijfsdoelen en verwachte inzet. Tijdens een intakegesprek gaan we dieper in op de bedrijfsbehoeften.

In tegenstelling tot advertenties zijn SEO-acties bedoeld voor de lange termijn. Maar grote verandering in de zoekalgoritmes kunnen je rankings beïnvloeden. Regelmatig je resultaten en strategie opvolgen is dus aangeraden.

JE BENT BIJNA KLAAR OM JE WEBSITE TE DOEN GROEIEN!

Contacteer ons

Gebruik onderstaand formulier om contact met ons op te nemen. We kijken er naar uit om meer over je bedrijf te ontdekken en te helpen met het bereiken van je online doelen!