Over Subesta

Als SEO Bureau in Turnhout help ik, Jakob Blondeel, jouw website om hoger scoren in Google met als doel een hoger verkoopcijfer door meer online bezoekers aan te trekken. Voor meer informatie over Subesta zit je op deze pagina goed!

Jakob Blondeel, sociale kennisspons

Ik stel mezelf kort even voor. Mijn naam is Jakob Blondeel. Mensen die mij kennen, zullen me omschrijven als een sociaal en enthousiast persoon. Enerzijds ben ik een echte levensgenieter, die graag zijn sociale contacten onderhoudt en de kleine dingen in het leven apprecieert. Anderzijds wil ik graag iets bereiken in het leven. Door voortdurend nieuwe informatie op te nemen en toe te passen, streef ik naar een betere versie van mezelf.

Zo heb ik een interesse ontwikkelt voor zoekmachineoptimalisatie (seo) en contentmarketing. Met Subesta wil ik ondernemingen de mogelijkheid bieden om de beste versie van zichzelf te tonen. Dit doe ik door jouw zichtbaarheid in de zoekresultaten van Google te verbeteren.

Wat is de visie van Subesta?

Bij Subesta staat klanttevredenheid centraal. Tevreden klanten zijn enerzijds sneller geneigd om meermaals gebruik te maken van uw producten of diensten. Anderzijds zorgen tevreden klanten via mond-tot-mondreclame voor een uitgebreider klantenbestand. Kortom, de interactie met de klant is van essentieel belang.

Waarvan komt de naam Subesta?

De naam Subesta komt voort uit het Esperanto en betekent “onderliggend”. Daarmee verwijs ik naar het verborgen, maar essentiële werk dat zich achter een professionele website schuilhoudt. Kortom, wil je graag hoger in Google komen door middel van een SEO specialist in Turnhout? Vul vervolgens het contactformulier in. Daarna neem ik zo snel mogelijk contact op.

Wat doet Subesta voor u?

Subesta specialiseert zich in zoekmachineoptimalisatie of SEO. Dit is een onderdeel van digitale marketing dat zich richt op het verhogen van organisch (gratis) websiteverkeer. Zo genereert uw website kwalitatieve leads, die omgevormd kunnen worden tot waardevolle klanten. Bekijk hieronder onze SEO Diensten.

Zoekmachine optimalisatie

Haal meer uit uw SEO en genereer meer leads en klanten.

Content marketing

Kom alles te weten over het schrijven van content die rankt.

Zoekwoorden onderzoek

Bepaal de keywords om relevant zoekverkeer te krijgen.