Over Subesta

Als SEO Bureau in Turnhout help ik, Jakob Blondeel, jouw website om hoger scoren in Google met als doel een hoger verkoopcijfer door meer online bezoekers aan te trekken. Voor meer informatie over Subesta zit je op deze pagina goed!

Jakob Blondeel, sociale kennisspons

Ik stel mezelf kort even voor. Mijn naam is Jakob Blondeel. Mensen die mij kennen, zullen me omschrijven als een sociaal en enthousiast persoon. Enerzijds ben ik een echte levensgenieter, die graag zijn sociale contacten onderhoudt en de kleine dingen in het leven apprecieert. Anderzijds wil ik graag iets bereiken in het leven. Door voortdurend nieuwe informatie op te nemen en toe te passen, streef ik naar een betere versie van mezelf.

Zo heb ik een interesse ontwikkelt voor zoekmachineoptimalisatie (seo) en contentmarketing. Met Subesta wil ik ondernemingen de mogelijkheid bieden om de beste versie van zichzelf te tonen. Dit doe ik door jouw zichtbaarheid in de zoekresultaten van Google te verbeteren.

Wat is de visie van Subesta?

Bij Subesta staat klanttevredenheid centraal. Tevreden klanten zijn enerzijds sneller geneigd om meermaals gebruik te maken van uw producten of diensten. Anderzijds zorgen tevreden klanten via mond-tot-mondreclame voor een uitgebreider klantenbestand. Kortom, de interactie met de klant is van essentieel belang.

Waarvan komt de naam Subesta?

De naam Subesta komt voort uit het Esperanto en betekent “onderliggend”. Daarmee verwijs ik naar het verborgen, maar essentiële werk dat zich achter een professionele website schuilhoudt. Kortom, wil je graag hoger in Google komen door middel van een SEO specialist in Turnhout? Vul vervolgens het contactformulier in. Daarna neem ik zo snel mogelijk contact op.

Gerelateerde SEO Services

Achterhaal waarom jouw website niet de verwachte prestaties behaald in zoekmachines.

Optimalisatie van de technische aspecten om jouw website gebruiksvriendelijk te maken voor zoekmachines en bezoekers.

Krijg een voorsprong op het SEO traject door je concurrenten te analyseren op het gebied van keywords, backlinks en techniek.

Welke trefwoorden gebruiken jouw klanten in zoekmachines zoals Google? Wij zoeken het voor je uit!

Laat je content optimaliseren voor een hogere positie in zoekmachines. Keyword dichtheid, alt tags en title tags zijn voor ons geen vreemde termen.

Websites met een groot aantal relevante backlinks verschijnen doorgaans hoger in de zoekresultaten.

Bevorder de klantenbinding, versterk je naambekendheid en verhoog je omzet met een doordachte content marketing strategie.